Dunaguri Görkorcsolya- és Szabadidő-sport Civil Társaság oldala     Frissítve: 2018.11.05 11:30

Görkorcsolya versenyek


Bár a Dunaguri Társaságnak nem a versenyzés a fő célja, de ettől még évente több alkalommal szívesen részt veszünk görkorcsolya versenyeken is. Jó kapcsolatokat építünk ki a sírolleres sporttársakkal így gyakran meghívnak minket versenyeikre, amelyeken örömmel részt veszünk. Hasznosak ezek, mert lemérhetjük erőnlétünket, elsajátíthatunk új technikákat, és értékes ismeretségeket köthetünk más sporttársakkal, sportágakkal.
Korábbi években a futóversenyek szervezői gyakran hívtak görkorisokat is versenyezni, de amióta a futók több ezren is jelentkeznek ezekre a megmozdulásokra, azóta a göriseket kicsit hanyagolják a versenyszervezők. Ettől függetlenül időnként előfordul, hogy görkoris futamokat is indítanak, hát ilyenkor részt veszünk mi is, hacsak a nevezési díjak nincsenek nagyon elszállva. Sajnos mostanában ez utóbbira is akad példa, nemritkán 5000 Ft körüli összeget is elkérve ezen versenyeken való részvételért. Ezeken a futamokon Dunaguri csapatként nem veszünk részt, hanem egyénileg nevez, akinek erre futja...

Versenynevezés


A Dunaguri CT csapata hivatalosan is előnevez a megrendezendő görkori versenyekre, többféle korcsoportban, távban és kategóriában. A versenyekről hírlevélben tájékoztatjuk csapattagjainkat és a legközelebbiket az oldalunkra is kiírjuk.
Aki a Dunaguri CT csapat tagjaként indulna, írjon nekünk e-mailt a dunaguri@gmail.com  -ra a megadott határidőig!  A nevet, a születési évet, lakcímet és telefonszámot kérjük beírni, hogy a megfelelő korcsoportba nevezhessünk/előnevezhessünk! Érdemes előnevezni, mert legtöbbször így sokkal olcsóbb és a Dunaguri CT az ügyintézést is átvállalja!
A Dunaguri CT színeiben induló versenyzőknek csapatpólót biztosítunk és emellett, lehetőségeinkhez mérten, üdítőt, kalóriapótlást is biztosítunk a verseny idejére. :) Segítünk a verseny helyszínére is kijutni. Bukósisak a versenyeken kötelező, néha védőszemüveget is előírnak a szervezők, főleg, ha a mezőny együtt halad a sírolerrosokkal! (jó a sima látó szemüveg, napszemüveg, munkavédelmi szemüveg, stb...)
A hivatalos versenykiírást mindig érdemes elolvasni itt vagy a rendezvény honlapján!
Edzeni a versenyekre a Puskás Ferenc Stadionnál, a Törökbálinti áruházaknál szoktunk és esetleg megbeszélés szerint máshol és máskor is!

Frissítve:2016.03.15.     További kérdések és kapcsolat: dunaguri@gmail.com