Dunaguri Görkorcsolya és Szabadidősport Civil Társaság oldala     Frissítve: 2024.06.09. 12:00
× Oldalunk HTTP-sütiket használ a jobb működésért. Elfogadom

Válogatás olvasóink hozzánk írott leveleiből...


...a görkorcsolya oktatásról, a kezdésről, a dunaguri görkori lehetőségeiről,  a benyomásaikról, kérdéseikről...


Az olvasói leveleket, amelyet a dunaguri@gmail.com e-mail címre írtak, válogatva, rövidítés miatt kissé átszerkesztve, neveket, személyes adatokat, reklámokat kihagyva tesszük közzé azért, hogy mindenki láthassa azokat a tipikus témákat, igényeket, kéréseket, amelyek a Dunaguri túrákkal, görkori oktatással kapcsolatosan felmerültek, felmerülhettek az utóbbi években...

Szia! Egy kis keresgélés után rátaláltam a Dunaguri lapjára,
és nagyon tetszik amit csináltok. Pár éve foglalkoztat ez a görkoris téma, de nem igazán találtam számomra szimpatikus helyet. Szeretnék egy kis segítséget kérni, még soha nem próbáltam és nincs is görkorim. Üdv: É.

Én egy 105 kg-s ember vagyok. Szeretnék megtanulni görkorcsolyázni.
Teljesen kezdő vagyok, soha nem is volt még a lábamon semmilyen korcsolya. Szeretném a tanácsotokat kérni! Van esélyem arra, hogy görkorizzak? Ha igen milyen felszerelést és görkorcsolyát javasoltok? Vidéken lakom egy kis faluban. Itt a környéken egy embert nem láttam még korizni. Tehát a tanulást saját magam kell megoldanom segítség nélkül. Nyilván lesznek kisebb nagyobb esések, de remélem ez nem veszi el a kedvem. Szóval szeretnék tanácsot kérni mindenhez, amit egy teljesen 0 km-s görkorisnak jó ha tud illetve tudnia kell... Üdv, L.

Teljesen kezdőként szeretném az alapokat elsajátítani, mert nem mertem eddig egyedül elindulni. Szeretnék feliratkozni a Hősök terei görkori oktatásod hírlevelére.  Ma szívesen megnézném az órádat.  Köszönettel, K.

Sziasztok, egy 40 éves 100 kilós nőt is meg tudtok tanítani görizni?
Korim van, védőfelszerelésem és sí zoknim is... Iskolás koromban kétsoros görivel és jégkorcsolyával tudtam menni, most hiába húzom fel a lábamra, elindulni még csak-csak, de megállni már csak a bokorban tudok. Tudtok rajtam segíteni? Á.

Nagyon érdekelnek az oktatások. Életmentő lenne megtanulnom rendesen fékeznem már görivel. :-)
Tudok menni ezerrel, csak hát a megállással vannak gondjaim. :-)) Kár, hogy a mai napi oktatásról lemaradtam. De a következőn igyekszek ott lenni! Szép hétvégét! A.

Görkori oktatás után nyomoztam a neten és így bukkantam az Ön nevére és honlapjára is.
Utóbbi helyen láttam, hogy holnaptól indul az Olof Palme sétányon egy Ön által szervezett akció, mikor is nagyon nagylelkűen ingyen adja át tudását, amit a görkorcsolyázás területén sikerült felszednie. Ez egy hatalmas kezdeményezés és biztosan nagyon sokan fogják a segítségét igénybe venni. Tenném én is a párommal, csak az a nagyon nagy gondom, hogy a csütörtököm nekem mindig fixen foglalt. :-( Ez a csütörtöki nap már biztos vagy esetleg lehet abban bízni, hogy esetleg átkerülhet szerdára? Nagyon szívesen csatlakoznánk a párommal Önhöz. Mindketten teljesen kezdők vagyunk, most vettük a fejünkbe, hogy megtanulunk görkorizni. Köszönöm, hogy levelem elolvasta és válaszával megtisztel. Üdvözlettel: J.

Kedves Dunaguri Csapat! Örömmel megtanulnék görkorcsolyázni védőszárnyaitok alatt :-)
A kezdeményezés óriási, a csapat remeknek tűnik, a videók fantasztikusak. Izgatottan várom a tavaszi oktatás megkezdéséről szóló hírlevelet, addig is a legjobbakat kívánom Mindegyikőtöknek. Üdvözlettel, E.

Kedves Zoltán! Szeretnénk részt venni 2 fővel a csütörtöki (06.21) 19h-kor kezdődő oktatáson.
Kezdők vagyunk ebben a sportban, bár oktatótól vettünk már 2 órát, de csak fűben lépkedtünk, az aszfaltra még nem vitt. Mivel olvastuk az oldalon, hogy kezdőknek akár 0 km-eseknek is lehetőség van az oktatásra, ezért gondoltunk elmerészkedünk megnézni az órát. Csuklóvédőnk és kori már van, ha szükséges felmérni a felszerelésünket. Köszönettel: A&A.

Szia, azért írok, mert szeretnék megtanulni görkorizni hirtelen ötlettől vezérelve ill, mert olcsó volt a tesco-ban. Vettem 1 görkorit. A lakásban próbálkoztam, aztán gondoltam, h kimegyek a környékre, de kb. a halálomat láttam :D  jó lenne szakértő kezek közé kerülni és nem összetörni magam :D régen is próbálkoztam, de az se volt tartós :D milyen óráid vannak? köszi, K.

Szia Zoli! A vasárnapi gurulásra beneveznék.  Sajnos az elmúlt 2 hét munka miatt nem tudtam menni, már nagyon ki vagyok éhezve, csak nézegetem éjszakánként a korimat. Üdv: I.

Szeretnék csatlakozni a kezdő görkoris csapathoz. 43 éves vagyok, soha nem tanultam ezt a sportot. Optimista vagyok, és úgy gondolom, ami eddig kimaradt az életemből, még van időm bepótolni. Szép napokat kívánok! Üdvözlettel: A.

Tisztelt Hölgyem/Uram! Most találtam rá a honlapjukra. Nem jutok szavakhoz, kiváló ötlet!
Én magam 13 évesen kezdtem korizni (most 28 vagyok), ha akkor tudtam volna ilyenről, lehet, hogy minden máshogy alakul:) 18 éves koromig szinte mindennap kinn voltam, bár mi az aggressive verzióját műveltük. Ma már csak néha-néha megyek ki, de az utóbbi időben ezek igen megsűrűsödtek. Ha a párom is nekiáll korizni, biztos benézünk egy túrájukra. Viszont érdeklődnék, hogy tudnak-e olyanokról, akik offroad-oznának. Mert a másik mániám az volt, csak nagyon ritkán találtam hozzá társat. Várom válaszát, Maradok Tisztelettel, Á.

Feliratkoznék a holnapi oktatásra, igaz már nem nagyon van rá szükségem de a jó pap holtig tanul, biztosan tanulhatok én is valamit valakitől és persze ha lenne közös gurulás azon is részt vennék:) Előre is köszönöm! Jó gurulást! Üdv: T.

Kedves Zoltán! Már egy ideje szemezek a görkorizással, olyannyira, hogy hevületemben vásároltam is az aldi-ban akkor éppen kapható hyskate görkorit, ami persze nem egy komoly darab, de bukdácsolásra mindenképp alkalmas. A friss-ropogós korival és egy rakás lelkesedéssel nekiálltam próbálkozni. Persze gyorsan kiderült, hogy ez sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik ezért örültem meg nagyon, mikor az oldaladra és az okítás-okulás lehetőségére rátaláltam. Ezúton szeretnék a hírlevélre és az oktatásra feliratkozni. Köszönettel, L.

Szeretnék feliratkozni 31-ére, lehet, hogy elcsalnám anyukámat is, aki sosem görkorizott, de jégen tud, meg amúgy nagyon fitt, mennyire "ajánlatos" ez? Szép estét! K.

Hello, TM vagyok, 21 éves, még sose görkorcsolyáztam, de szeretnék jönni az oktatásra csütörtökön, viszont nincs se görkorcsolyám se védőfelszerelésem, esetleg kaphatnék felszerelést kölcsönbe a helyszínen? 40-es a lábam mérete. És nem baj, ha kések fél órát? De az is lehet, hogy időben ott tudok lenni. T.M.

Kis unokahúgunk és apukája javasolták, hogy menjünk görkorizni a Ligetbe, és nagyon dicsérték az oktatást. Igen hirtelen jött ötlettől vezérelve esetleg még ma kimennék, de nem találtam telefonszámot, így ezúton szeretnék érdeklődni, van-e kölcsön 38-as méretű görkorcsolya. Védőfelszerelést nemigen tudnék ma vinni, így lehet, hogy csak "ismerkednék" a görkorival. Nagyon köszönöm: G.

31 éves fejjel jöttem rá, hogy szimpatikus ez a mozgásforma.  Szeretnék jelentkezni a görkorcsolya oktatásra.  Teljesen 0km-es vagyok, kétszer volt már a lábamon a cucc, annak is örültem, hogy meg tudtam állni egy helyben. A védőfelszerelést addigra beszerzem. Remélem, nem leszek nehéz eset :) Üdvözlettel: B.

Kedves Zoltán, van egy zsiruj gorkorim, a holnapi 18.30-as gorkorizasra szeretnek feliratkozni, ha meg lehet, de mivel mar gyerekkorom ota nem gorkoriztam (10 eve) a fekezest es kanyarodast nem artana jol megtanulni, foleg ha Budapesten szeretnek kozlekedni. Huu mar alig varoom! Udv, E.

Szia! Remélem tegeződhetünk... a testvéremtől hallottam rólatok és gurulnék egyet :) Azt olvastam esetleg tudtok kölcsön adni korit...ez így van? Nekem 35-36os a lábam... Felszerelésem egyelőre nincs, de hamarosan lesz meg persze kori is! Válaszod előre is köszi! :) E.

Kedves Dunaguri Szervezők! A neten találtam rá a honlapotokra és ezúton szeretnék oktatásra jelentkezni.  Önfeledt gyerekként két soros görkorin próbálkoztam, az akkori tudásom nemhogy megkopott, de nincs is, azért elviszem a korit, hátha és mert muzeális darab. Ha lenne lehetőség Nálatok bérelni görkorit az jobb lenne (41-es a lábam), mert ha kiderül, h mégse ez az én sportom, akkor továbbra is csak messziről fogom irigyelni a bátrakat. Extra esésfélős vagyok - lévén 183cm a magasságom - de mindenféle védőfelszereléssel rendelkezem. Köszönöm a segítségeteket, R.

Szia! 4,5 éves kislányommal szeretnénk menni a csütörtöki görkori oktatásra, ha lehet. Felszerelésünk van, már párszor volt a lábunkon görkori, de elég bénák vagyunk, se fékezés, semmi, csak előre tudunk gurulni. csatlakozhatunk hozzátok egy kis oktatásra? Köszi, szia!

Kedves Zoli! Ma délután találtam rá a honlapodra, és szeretnék jelentkezni görkori tanulásra egy lelkes és ügyes 6 éves kislány nevében. Görkorizott már, nálunk az utcán, van egy 3 számmal nagyobb görkorija :D Imádja, tanulni szeretne. Részt vehetnénk-e a csütörtökönként megrendezett Olof Palmés szeánszotokon? Üdvözlettel: E.

A héten elég sokat kellett gyalogolnom és hirtelen szöget ütött a fejemben a görkorizás ötlete.  Aztán két napra rá rátaláltam a dunaguri.hu-ra! Hihetetlen, hogy ilyen jó lehetőségem lenne! Szeretném megkérdezni, hogy szept. 6-án csütörtökön is lesz-e találkozó. Nagyon szeretnék közelebbről megismerkedni a görkorcsolyázással. Egyelőre nincsen görkorcsolyám, de ha nem bizonyulok végletesen kétballábasnak, szívesen tanulnám meg és közlekednék vele. Önállóan nem szeretnék görkorcsolyát venni, mert ilyen árkategóriájú terméknél már nem akarok mellélőni, ebben is jól jönnének a tapasztaltabbak tanácsai. Jelenleg egy bringás bukósisakon kívül semmim sincs, csak azt tudnám vinni. Ha terveznek csütörtökön oktatást, lenne egy kölcsön görkori a méretemben? 45-ös cipőt hordok, köszönettel, M.

Kedves Zoltán! Néhány napja fedeztem fel az oldaladat (http://www.dunaguri.hu/), melyen olvastam, hogy a Városligetben görkori oktatás zajlik. Én abszolút kezdő vagyok, eddig kétszer görkoriztam (tegnap és tegnap előtt) görkori pályáján bérelt korival és védőfelszereléssel. Önállóan sikerült annyi gyakorlatot összeszednem, hogy el tudok indulni, tudok folyamatosan haladni sík terepen, de a fordulás és a megállás még sehogyan sem megy - és nem is erőltettem eddig. Nagyon fontosnak érzem, hogy megtanuljak minél hamarabb fordulni és megállni, mert a biztonságérzetemet nagyban növelné, és érzem azt is, hogy oktatóval sokkal könnyebb lenne. Szívesen elmennék a legközelebbi foglalkozások valamelyikére - természetesen a kezdő csoportba. Görkorcsolyám még nincs, védőfelszerelésem sincs, de addig nem szeretnék venni, amíg rá nem jövök, hogy valójában milyen kori kell nekem. Ha elmegyek foglalkozásra, akkor - ha van rá lehetőség - élnék a görkorcsolya (és védőfelszerelés) kölcsönzés lehetőségével, ha van a méretemben. Nagyon motivál, hogy megtanuljak fordulni és megállni, mert akkor eltűnne a félelemérzet bizonyos szituációkkal szemben és sokkal jobban tudnék fejlődni. Mikor lesz a következő foglalkozás? Válaszod előre is köszönöm. Üdvözlettel; Gy.

Szia, érdeklődnék, hogy a 6 éves lányom mikor vehetne részt oktatáson.  Totális kezdő, de tetszik neki! Köszönettel: I.

A neten találtam a görkori oktatós hirdetéseteket. Én nem tudok görkorizni, csak jégkorizni, ami egészen más. Most viszont vettem egy görkorit, azonban az első kipróbálás után teljesen elment a kedvem. A rengeteg úthiba, padka, és rossz minőségű út nagyon megizzasztott, minden percben azt éreztem h. hatalmasat fogok esni, pedig másoknak olyan könnyen megy az egész. A lényeg, h. Titeket olvasva gondoltam h. még adok egy esélyt a dolognak, hátha segítséggel jobban megy. A korit a dechatlonban vettem, oxelo a márkája. Nem tudom ez mennyire jó. Védőfelszerelésem sajnos nincs. Hogyan kell bejelentkezni hozzátok oktatásra? Totál kezdő vagyok, szóval a 0ról kezdeném... Üdv, K.

Érdekelne a Ligetben tartott gurulás, mikor vagytok kinn és nálatok lehet-e tanulni szlalom korcsolyát is? B.

Tisztelt Danila Zoltán! Szeretnék jelentkezni a csütörtöki oktatásra! Saját felszereléssel, és görkorival  rendelkezem, de dunaguri klubkártyával még nem és szeretnék felvilágosítást kapni, hogy ilyenkor milyen lehetőség van az oktatáson való részvételhez! Köszönettel: L.

Sziasztok! I. vagyok 24éves Dunakeszin élek meg szeretnék tanulni korozni.  Van egy korim 3-4x próbálkoztam de nem nagyon megy, elgurulgatok, de megállni nem tudok, nem nagyon megy, úgy is lehet mondani sehogy. Tudtok segíteni hogyan próbálkozzak... Előre is köszönöm szépen!

Ma voltunk oktatáson a Városligetben, a teljesen kezdő csoport résztvevőiként. Anna nagyon türelmesen, szakértelemmel próbált minket megtanítani görkorizni. Elnézésedet kérem, hogy a padon ülve csak 43 évesként mutatkoztam be, de először volt a lábamon görkori, és felállni sem mertem, annyira féltem az első eséstől. A többi már könnyen ment, és Anna kedvesen felsegített a földről. Nagyon megtetszett ez a sport, és az ismerőseimmel szeretnénk járni oktatásra, majd a megfelelő gyakorlat megszerzése után szívesen veletek tartanánk a közös programokon. Sajnos, az első alkalommal nem tudtam az összejövetelen részt venni. Üdvözlettel: A.

Szia, nemrég ajánlotta egy ismerősöm az oldalatokat.  Szívesen csatlakoznék majd egy két göris túrátokra, ezért szeretnék hírlevelet, infókat kapni Tőletek a jövőbeli eseményekről. Köszönöm: A.

Láttam a honlapon, hogy vannak csütörtöki felnőtt oktatások a Városligetben. Nagyon megörültem neki. Pont erre lenne szükségem. A jövő heti alkalomra szeretnék én is jelentkezni. Gurulni valamennyire tudok. Nemrég mentem a városban kb 13 km-t esés nélkül, csak a megállással, lejtőkkel, akadályokkal vannak problémáim. Szóval a legfontosabb dolgokkal. :) Az lenne még a kérdésem, hogy tudnál-e vetni egy pillantást a korimra, majd ha megyek, mert szerintem valami nem jó rajta. A keréksor befelé lejt, ami nem tudom, hogy rossz-e. Annak nem függőlegesnek kellene lennie? Emiatt túlságosan terhelődik a talpam belső fele. Mondjuk lehet csak az én lábam nem szokott még hozzá. Nem értek hozzá. Ha megnéznéd, azt nagyon megköszönném. Zs.

Kedves Zoltán! Következő csütörtökön, azaz május 9-én szeretnénk barátnőmmel oktatáson részt venni.  Nem kérünk felszerelést és technikát szeretnénk tanulni. M.

Szeretnék jelentkezni a holnapi (ápr. 25) oktatásra, ha még nem nagyon késő...  Korim, csukló-, térd-, könyökvédőim vannak. 28 éves vagyok, 0 km-rel, 1-2 szerencsétlen próbálkozáson túl.  Üdv.: A.

Szeretnék megtanulni korizni. Minden csütörtökön van oktatás? A kislányomat is szeretném elvinni, bár Ő évek óta korizik, de biztos tanul majd egy-két jó dolgot tőletek. Köszönöm : M.

Sziasztok! Nem szeretnék lemaradni a hírekről, elsősorban a városligeti oktatásokkal kapcsolatban, ezért kérlek, küldjetek nekem is ezzel kapcsolatban infót, hírlevelet. Üdv, Cs.

Szeretnék regisztrálni a Dunaguri oktatására. Fél éve vásároltam görkorit, de egyedül nem tudtam sikert elérni (mindig hátraestem és nagyon görcsösen gurulok vele). Már szinte feladtam, mikor rátaláltam erre az oldalra. Sok kérdésem van: pontosan mikor és hol találkozunk, mit vigyek magammal, mennyi ideig tart egy foglalkozás? Korin kívül van csukló-, térd-, és könyökvédőm, de sisakom nincs. Nagyon várom az első alkalmat!!! Üdvözlettel: A.

Szia! Kezdő hokisként gondoltam, hogy felcsapnék „kocagörkorisnak” is az edzések mellett a maradék kis szabadidőmben. Miközben városligeti útvonalakat keresgéltem a neten, rátaláltam az oldalra, hogy csütörtökönként áprilistól terveztek közös gurulásokat, esetleg oktatást. Szeretném kérdezni, hogy ezek indultak-e már, mikor lesznek, van-e valamilyen költsége Hozzátok csapódni? Esetleg holnap (04.11) is lesz ilyen gurulás? Köszönöm a választ előre is! T.

Tisztelt Dunaguri! Szeretnénk jelentkezni a csütörtök délutáni görkori oktatásra - 2db felnőtt és 2 db hatéves gyermek. reméljük, hogy van még hely. Mindent viszünk, mindannyian kezdőnek számítunk. Kérdésem az lenne, hogyha esetleg mégsem tudnánk beszerezni az utolsó görkorit addig (mely kb 37-39-es méretű, többet próbáltam és eltérőek voltak a méretek), akkor van-e esetleg Önöknek egy ilyen kölcsönzésre. Köszönjük előre is: T. N. N. A.

Lelkes kezdő volnék, egyelőre korcsolya nélkül. Ezúton érdeklődnék a tavaszi görkorcsolya oktatás első időpontjairól és körülményeiről. Továbbá kérdezném, hogy az említett védőfelszerelés, amit vinni kellene, mit tartalmaz és hol érdemes beszerezni? Várakozással teli üdvözlettel: K.

Sziasztok!!! Szeretnék tavasszal megtanulni görkorizni!:)  Csatlakoznék hozzátok! Köszönöm: A.

Üdv! Segítséget szeretnék kérni, 2 és fél éves kislányom odavan a görkoriért, de nem találok neki a pici 23-as lábára valót, illetve nagyon gagyit nem szeretnék. Tudnál esetleg segíteni, hogy hol keressek ilyet? Újat szeretnék, majd a Jézuska hozza neki. Előre is köszönöm, üdvözlettel: E.

Rátaláltam a dunaguris honlapra, és én is szeretnék csatlakozni a csütörtök esti találkozókhoz a ligetben! Tudok hozni egy 39-es görkorcsolyát is pluszban, amire már nincs szükségem. Olyan 5 évvel ez előtt vettem használtan, de az óta keveset gurultam vele, úgyhogy nincs olyan rossz állapotban. És mivel nekem már van egy másik, szívesen odaadom valakinek, vagy bedobom a közösbe - olvastam, hogy van ilyen. Ha már itt tartunk, szívesen feliratkoznék a hírlevélre is! :) Én nem régen kezdtem sűrűbben korizni, némi jégkorcsolyás előélettel, úgyhogy erős kezdőnek tartom magam. Van egy Seba frx márkájú korim, amit kifejezetten azért vettem, mert meg szeretnék tanulni slalomozni! És keresek valakit, akitől tanulhatnék, vagy akivel gyakorolhatnék néha. Ha van a csapatban olyan, akihez lehetne csatlakozni, annak egy elérhetőségét, ímél címét szeretném elkérni, ha lehet! Üdv: R. 26 éves egyetemista.

Kedves Danila Zoltán! Rátaláltam a honlapjára a görkoris oktatással kapcsolatban és nagyon megtetszett.  Én nagyjából tudok görkorizni de azért vannak még félelmeim és szeretnék fejlődni egy kicsit. :) Szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz a következő oktatás, és hogy lehet- e jelentkezni? Köszönettel: E.

Kedves Zoli! Tanácsot szeretnék kérni: védőfelszerelést vennék -  azonban keresgélni, utána járni a gyerekek mellett nemigen van időm. Közel van hozzánk, 4.300 forintért lehet kapni egy alap védő-készletet - azonban nem tudom, mire kell figyelni, ill. érdemes-e tovább keresgélnem vagy vegyem meg gyorsan.? G.

Szia! Szeretnék feliratkozni a hírlevélre, és a következő görkoris oktatásra is  (ha minden igaz, 23-án) teljesen a nulláról... Görkorim (kölcsön) van - egy jobb fajta; majd az első benyomások után kiderül, akarok-e venni sajátot... :) üdv: A.

Kedves Zoltán, neten találtuk ezt a lehetőséget és szeretnénk mi is csatlakozni a mai napon, ha még lehet. 1 teljesen kezdő felnőtt + 1 félkezdő bátor 10 éves lányka vagy 1 félkezdő nagyon bátortalan 12 éves lányka + 1 félkezdő néha túlságosan is bátor 10 éves lányka. Jelenleg még csak két görkorink van, így mindenképpen ketten mennénk. Üdvözlettel: R.

Sziasztok! szeretnék kicsit jobban görkorizni ezért úgy gondoltam most csütörtökön találkoznék veletek a Városligetben. Nekem van saját korim és védőfelszerelésem is (sisak kivételével) de az is igaz, hogy sajnos nagy rám a cucc, mert a boltban a pasi a nagyobbat javasolta aztán ezzel meg szívok. :( remélem, nem jön közbe semmi és ott tudok lenni. Üdv: F.

Kedves Zoli! Ezen a héten kislányommal, Dorkával mennénk a csütörtöki oktatásra.  Neki van görkorcsolyája és védőfelszerelése is - én még nem szereztem be: nem tudom, kölcsönkérhetnék-e ismét erre az órára? (Nem tudom, lenne-e mód rá, hogy ne hokikorival gyakoroljak - jó volt a múltkor, csak szeretném megérezni a különbséget, és hátha kicsit nagyobb önbizalmam lenne. :) Illetve ha lenne tipped, még honnan tudnék kölcsönkérni / vagy akár kölcsönözni, nagyon megköszönöm! Köszönöm, üdvözlettel: G.

Már többször gurultam el a Városligetben a tanulócsoport előtt és örömmel láttam, hogy haladóknak is tartasz (bocsánat a tegezésért) fejlesztő órákat. Nem vagyok valami nagy tudású, de már több száz (hú, így leírva elég soknak tűnik) km-t göriztem, inkább fitness célzattal, de mindig is vonzottak az ügyességi figurák. Szívesen elmennék a következőre foglalkozásra. Visszajelzésedet előre is köszönöm. Üdvözlettel: TT.

Üdv! Remélem jól sikerült a két héttel ezelőtti váci gurulás!  Hogy a továbbiakban ne maradjak le a hasonló jó programokról, szeretném kérni a felvételemet a hírlevélre! Egyébként a múltkor a Városligetben találkoztam a csapattal, (véletlenül "futottam belétek"), és noha még nincs görkorim, de tervezem, hogy legyen, és emellett elég szimpatikus a társaság.:) Üdvözlettel: R.

Kedves Zoltán! Én egy nagyon kezdő vagyok, még soha nem volt korcsolya a lábamon.  Az augusztus 10-i kezdő tanfolyamodra szeretnék jelentkezni, és érdeklődnék, hogy mire lesz szükségem hozzá. Nekem 38-as lábam van a cipőméretem alapján, de úgy tudom, hogy ennél nagyobb kori kell. Illetve érdekelne, hogy milyen korit vegyek magamnak, és hogy hol lehet a legjobb ár/érték arányban ezt beszerezni. Válaszod előre is köszönöm! Üdv: G.

Kedves Zoli! Hosszas elhatározás után belevágnék a görkorizásba.  0 Km-es kezdő lennék és érdekelne a csütörtöki oktatás. Van görkorim és némi védőfelszerelésem is. Segítségedet előre is köszönöm. A.

Sziasztok! Ma találtam az oldalatokra. Néhány hete vettem egy görit védőfelszereléssel, és bár élvezem a vele való gurulást, sőt, valami csoda folytán még egyszer se taknyoltam el, de a kanyarodással és megállással komoly problémáim vannak, sőt, a hajtás technikám se a legjobb szerintem. Láttam, hogy van nálatok ez a csütörtöki oktatás, ha úgy érek haza melóból, szeretnék becsatlakozni, saját felszereléssel. Térd és csuklóvédőt szoktam felvenni, azt vinnék erre az alkalomra is. Előre is köszönöm!Zs.

Szia! Pénteken a kenuzásból hazafelé a kocsiban nagyon meghoztad a kedvünket a görkori tanuláshoz, odamennénk a kedvesemmel, de neki van minden felszerelése, én viszont kérnék egy 47-es korit, ha esetleg van. Bár ezt kétlem, úgyhogy lehet, hogy én holnap csak bicajozgatok, de a kedvesem mindenképp tanulgatná a sportot :) Köszi, P.

Kedves Danila Zoltán! A lányom 4 éves szülinapjára kapott egy görkorcsolyát. Érdeklődnék, hogy a csütörtöki városligeti oktatásra lehet-e vinni (2012.06.07. csütörtök, 19:00). A férjem is belelkesedett, de neki még nincs felszerelése (cipő+védőfelszerelés). Érdeklődnék, hogy esetleg tudna-e neki kölcsönözni. A lába 46-os. Köszönettel: K.

Szia! Olvastam az oldaladon, hogy a Ligetben tartotok oktatást. Mi jövő héten mennénk,  a hányan jó kérdés. Sok mindentől függ. Én tuti, az én: 33 éves van korim, meg minden frincfranc hozzá :D, meg tudok állni rajta, amíg nem jön egy bucka, kanyar egyebek, rgo nem tudok semmit sem :D A fiam, 11 éves életében nem volt kori a lábán, az én régi korimban jönne, ő is kapott minden szépet és jót. és a kérdéses versenyzők: Másik csajszi, kb annyit tud mint én -nem sokat-, szintén saját korival És a harmadik csajszi, akinek semmije sincs, csak 36-37es lába. Olvastam, hogy lesz szerdán is oktatás már, figyelni fogom mikor, gondolom felteszed az oldalra. És amit a csapat is fix írok. KÉRDÉS viszont: látom, hogy szépen haladtok, bánom is,hogy eddig nem tudtunk menni. Bekapcsolódhatunk így, vagy várjuk meg míg ez a széria lefut és utána kezditek előröl? Mert jelenleg komoly problémáink vannak pl a megállással is... Köszi, K.

Szia! A neten találtam rád teljesen véletlenül. A görkorizást pár éve kezdtem, de sajnos csak olyan nyári hobbi ként. Viszont van egy olyan problémám (ami miatt rád találtam a neten), hogy a megállásom olyan ahogy sikerül típusú. Ezen szeretnék javítani. Amennyiben van rá mód, a mostani csütörtöki (2012. május 31.) azaz holnapi napon részt vennék egy ilyen oktatáson. Előre is köszönöm Tisztelettel: G.

Szia! Szeretnek menni a holnapi gorkoris oktatasra, de nincs semmilyen felszerelesem.  36-37-es a labam, ez cipo fazontol fugg. Lenne esetleg feleslegben egy ilyen korid? Ja es lattam hogy a megallast es kanyarodast fogjatok gyakorolni, de nekem meg nem volt kori a labamon, ez nem baj? Koszi szepen: A.

Kedves Zoltán! Szeretnék jelentkezni az e hét csütörtöki görkori tanításra a Városligetben.  Van saját korim, amúgy 27 éves vagyok, és picit már próbálkoztam egyedül, de a kanyarodás - fékezés nagy kérdés számomra, és nem akarok mindig valaki más kezébe kapaszkodni :) Köszönöm, szép napot! K.

Érdeklődnék, hogy mikor lesz a következő görkoris oktatás a Ligetben? A megállással vannak problémáim és ezáltal félek a legkisebb lejtőn is... igaz tavaly mikor újra elkezdtünk görkorizni a férjemmel, sikerült többször hatalmasakat esnem, lejtőkön....Dunakeszi és Göd közötti bringaúton, szerintem ismeri. Várom szíves válaszát. üdv, K.

Hello! Holnap elmennénk a kedvesemmel kipróbálni a korizást, ő még sosem korizott és nincs is még korcsolyája. Mivel írtad, hogy elképzelhető, hogy tudsz hozni kölcsönkorit, szeretném kérni, ha van, akkor egy 37-38-39 es korit hozz légy oly kedves. (37-es lába van, de nekem is volt már 2 számmal nagyobb korcsolyám és nem volt tragédia.) Előre is köszönöm! M.

Szia! Láttam a Dunaguris oldalon, hogy csinálsz oktatást, szeretnék jelentkezni rá egy haverommal. Holnap már mennénk is, ha lenne. :) Mindkettőnknek van görije, tudunk is gurulni, de már jó rég nem használtuk, ránk férne egy frissítés. :) Védőfelszerelésünk az nincs :D Üdv. K.

Kedves Zoli, Egy kedves ismerősömtől hallottam a városligeti oktatásról. Én még full kezdő vagyok,
és azt szeretném kérdezni, hogy holnap este elmehetek –e az oktatásra? Ketten mennénk egy barátnőmmel, ő már gyakorlottabb. Előre is köszönöm, E.

Sziasztok! Múlt hét csütörtökön egy bajuszos úr szólított meg a ligetben, miközben a görkorcsolyámmal botladoztam, és ő mondta, hogy szívesen láttok újoncokat. A nevét sajnos nem jegyeztem meg, de a honlapra valahogy sikerült emlékezni. Így tehát most szeretnék jelentkezni/regisztrálni, remélve, hogy a negyven éves kor nem akadály. Korcsolyám és felszerelésem is van. Köszönettel: I.

Szia, szeretnék feliratkozni a görkori oktatásra, ha nem gond, már holnap mennék is  18:00-ra az Olof Palme sétányhoz, görkorim és csuklóvédőm van, úgyhogy felszerelésre nem, csak elméleti oktatásra/tanácsokra lenne szükségem :). Köszi, L.

Szia, sajnos az eheti oktatásról lemaradtam, de jövő héten csütörtökön mindenképpen részt szeretnék venni az oktatáson, ha lesz. Görkorim van, sisakom, tenyér, térd és könyökvédőm is, csak éppen görkorizni nem tudok... Jövő héten is a Városligetben lesz 17:30-tól? Köszi és üdv. E.

Helló! Szeretnék becsatlakozni a ma esti foglalkozásra. Görkorim van, többé-kevésbé megy is, csak a fékezés + élve eljutni a lejtő aljáig témában szorulok okításra. Nem biztos, hogy odaérek fél 6-ra pont, remélem, ez nem gond. Védőfelszerelésem nincs, azt lehet, hogy kérek majd. Attól függ, mennyire lesz durva az óra :-) Ha a Dunaguris pólóban virítókat keresem, nem tévedhetek nagyon, gondolom. Köszi előre is&üdv, N.

Kedves Zoltán! Örömmel töltött el, hogy megmutatták a honlapodat. A mi kis csapatunk  (3-4ember) tavaly bevásárolt koriból és mindenféle felszerelésből, hogy „na majd mi most 30 évesen megtanulunk korizni”! De sajnos nem tudtunk megtanulni igazán… bár inkább csak a magam nevében beszélek. Ennek több oka is van, többek között, hogy nem találtunk sehol sem megfelelő terepet (parkolókban próbálkoztunk), valamint lustaság, mindig jött valakinek közbe valami stb stb. Idén elkezdtem nézni mennyiért tartanak egy egy órát, mert a korizás tetszik ettől függetlenül, de elég durva árakon akarnak adni 1-1 órát! Szeretném megkérdezni, láttam ma lesz az „első alkalom” és szívesen oktattok 0km-eseket is, sajnos ma már más elfoglaltság van, de nagyon szeretnék tanulni tapasztaltaktól. Na de nagyon elhúztam a levelem, a lényeg: Jól értem, minden héten csütörtökön vannak ezek a találkozók? Csak csütörtökön? Szeretnék csatlakozni, ha lehetséges, mert itt a jó idő is. Várom válaszod, Üdvözlettel, S.


Leveleiteket a dunaguri@gmail.com e-mailcímre várjuk!