Dunaguri Görkorcsolya és Szabadidősport Civil Társaság oldala     Frissítve: 2020.11.04. 10:25
× Oldalunk HTTP-sütiket használ a jobb működésért. Elfogadom


Közlemények, hírek


2020.11.04. Tavszig, a csütörtöki görkori oktatás helyett, síroller edzést tartunk 18:00-tól a Városluigetben! 

2020.09.23-30. Ezen a héten ismét #beactive sporthét lesz az Európai Sporthét rendezvényeinek a keretében.
Az alábbi  rendezvényeinkkel részt veszünk mi is ezen az eseménysorozaton:
 • 24-én csütörtök este 6-tól görkori oktatás a Városligetben
 • 24-én csütörtök este 7-től városnéző gurulás Budapesten
 • 26-án szombat reggel 10-től Naplásguri görkori túra a Szilas patak mentén
 • 27-én vasárnap fél 10-től evezős túra a Dunakanyarban
 • 29-én kedden este 6-tól síroller/skike/nordicblading kipróbálása és tanulása a Városligetben.
Programjaink részletei elérhetőek a weboldalunkon és az Európai Sporthét rendezvénylistájában is itt: www.europaisporthet.hu

2020.09.15. Ősszel, a korai sötétedés miatt, az őszi menetrendre és intézkedésekre térünk át a programjainkat illetően.
 • Felszerelés kölcsönzés görkori oktatásra csak október 1-ig lehetséges, de az oktatást és utána a városi gurulást,  érdeklődés és jó idő esetén, októberben is folytatjuk.
 • A keddi és a csütörtöki görori és síroller oktatás a Városligetben este 6-től kezdődik. A csütörtöki városi gurulás este 7-től indul. A felszerelést igénylők kérjük már 15-20 perccel korábban legyenek kint.
 • Oktatást, az időjárástól és az érdeklődéstől függően, várhatóan október elejéig tartunk.
 • A korai sötétedés miatt, a saját biztonságunk érdeképben, az esti oktatásokra, és főleg a városi gurulásokra, kérjük mindenki hozzon láthatósági elemeket! (villogót, fejlámpát, fényvisszaverőklet, ledes kerekeket, láthatósági mellényt, stb) Társaságunk semmilyen felelőséget nem vállal az esetlegesen bekövetkező balesetekért!
 • Az oktatási szezon végeztével, a városi gurulás marad, amíg a terep és az időjárás ezt lehetővé teszi, de legkésőbb november közepéig.
 • A csütörtöki oktatás befejezésével csütörtökönként is tartunk síroller/skike/nordic blading edzéseket kipróbálást a Városligetben, a Műjégpálya nyitásáig.
 • A hétvégi evezős programok változatlanul mennek, amíg a víz vészesen (10 C fok alá) le nem hűl.
 • A hétvégi gurulós programokat később kezdjük, jellemzően 10 vagy 11 órától, ha hűvösebbre fordul az idő.
  Természetesen minden programunk változhat a járványügyi intézkedésekeknek megfelelően!

A csütörtöki görkorcsolya oktatásra a dunaguri@gmail.com emailen, mindig a szerdai napon, kell kérni a felszerelést a cipőméret és a testalkat megadásával. Kérnénk, hogy aki görkori felszerelést kért, az oktatás kezdése előtt legalább 15-20 perccel legyen a helyszínen, hogy legyen idő felpróbálni. A keddi síroller/skike/nordic-blading gyakorlásra mindig a hétfői napon kell a felszerelést kérni. Itt a testmagasságot is kérnénk, a botméret megállapítása miatt. Ha van, akkor ajánlott saját sífutó cipőt is hozni, ha az SNS szabványú.
 
   2020.05.18. A járványveszély mérséklődésével és a hatályos rendelkezésekkel összhangban, újraindítjuk a programjainkat a következő hetekben, az alábbiak szerint.
Leghamarabb a kisebb látogatottságú síroller edzéseket tartjuk meg ezen a héten kedden csütörtökön, mivel ezen a foglalkozáson csak páran szoktunk lenni. A keddi síroller edzések és kipróbálás ezután rendszeres lesz.
Szombaton evezős túrát indítunk Kismaros Nagymaros között. A vízitúrán biztosítható a legnnagyobb távolságtartás a túra jellegéből kifolyólag. Erre a programra mindig szerda estig kell jelentkezni.
Az első görkori oktatást a Városligetben és utána a szokásos városi gurulást május 28-tól indítjuk. Az oktatást több oktatóval, a létszámtól függően kisebb csoportokban, szándékszunk elindítani. Az oktatás idejére az oktatók maszkban lesznek, de a résztvevőknek is ajánlott hozni, esetleg felvenni.
Az első csapatos görkori túrát május 31 vasárnapra tervezzük a Szilas patak mentére.
A változó járványhelyzet miatt, a programváltozás jogát fenntartjuk!
Kérjük a hatályos rendelekezéseket, a távolságtartási szabályokat minden programunkon tartsátok be!
Az egyes programjaink leírása, helyszínei, időpontja, jelentkezési feltételei, stb. itt lentebb, az adott programnál olvashatók (Bővebben gomb is!)

  
2020.03.14. Ajárványügyi helyzetnek és a hatályos rendelkezéseknek, ajánlásoknak megfelelően mi is felfüggesztjük csoportos aktivitásainkat! Nem lesz keddi és csütörtöki oktatás/edzés, nem szervezünk hétvégi görkori és evezős túrákat bizonytalan ideig.
Arra kérünk benneteket is, hogy ne gurulgassatok csoportosan, ne bandázzatok, hanem inkább maradjatok otthon a következő hetekben! Ha nem bírod, és mégis mozognál valamit, akkor szigorúan egyedül tedd (esetleg azzal, akivel együtt élsz), ne a városban, hanem elhagyatott helyeken. Az sem jó ötlet, hogy "majd kimegyek a haverokkal és veszünk fel szájmaszkot"... Ne tedd!
Városon kívüli kerékpárutak, elhagyatott mellékutak, erdei ösvények, stb. lehetnek a magányos sportolásod helyszínei! Szembe jövőkkel ne bratyizz, illedelmes köszönés távolról és menjen mindenki tovább a maga útján. A sportolás helyszínére ne tömegközlekedéssel menj, hanem lehetőleg autóval, ha az nincs, akkor kerékpárral vagy eleve görivel. Az autódban ne vigyél és ne hozzál senkit! Ne bíztass másokat együtt gurulásra, intézd el egyedül a sporolásod, lehetőleg minnél hamarabb, gyorsan haza és lefürödni.

   2020.03.05. 16. csütörtöki görkorcsolya oktatási szezonunkat kezdjük meg a Városligetben az Olof Palme sétányon, egy később bejelentett időpontban! Felszerelést is lehet igényelni, mindig az előtte való szerdán egy nekünk írott e-mailben. További részleteket, hely, időpont, stb. az oktatásainkról olvass lentebb az oktatási résznél!

   2020.02.24-én hétfőn este 5-9
között rendezi meg Társaságunk, a Városligeti Műjégpályával közösen, az idei jégmaratoni korcsolya versenyünket.
Ez a rendezvény a közönségkorcsolyázás ideje alatt, és az erre vonatkozó szabályok betartásával, kerül megrendezésre, ezért nincs tömegrajt, központi időmérés, egymással való versenyzés, helyezések, éremosztás, stb. hanem teljesítmény-túra szerűen a táv körbekorcsolyázással való teljesítése a fontos!
A táv megtételét saját mérőeszközzel, trackelő programmal (Endomondo, Runkeeper, Strava, Garmin GPS vagy más futó-órával), kell igazolnia a résztvevőnek.
Nevezni a dunaguri@gmail.com emailcímünkre lehet, név, születési év, település név és a vállalt táv megadásával, 02.22. szombat délig-ig.
Kérjük, hogy nevezés előtt a részletes versenykiírást olvasd el itt!
Az időjárás vagy más technikai ok miatt az időpontváltozás jogát fenntartjuk!

  
2019. novemberétől 2020 márciusáig szüneteltetjük a görkorcsolyás aktivitások többségét.
Nem tartunk csoportos görkorcsolya oktatást, görkori túrát és edzést, nem kölcsönzünk görkori felszerelést. Rendkívüli görkori program lehetséges, pl. fedett helyen görizés, gördiszkó esetleg karácsonyi vagy szilveszteri gurulás a városban. Melegebb hétvégi napokon görkorcsolya/síroller edzéseket túrát tarthatunk! Ilyen esetben kiírjuk, illetve hírlevelünkben kiküldjük a részleteket.
Ha feltétlenül igényelnél oktatást, akkor egyéni foglalkozsáként magánóra keretében van rá lehetőség. Tudunk ajánlani oktatóinkank, ha felveszed velünk a kapcsolatot a
dunaguri@gmail.com e-mail címen.
 
 

Velenceguri görkori- és síroller-túra

November 8. 11:00

Picture
Találkozó: 10:45-kor a Velence vasútállomás alatti nagyparkolóban itt...           
Indulás:
11:00-kor Dinnyés felé, majd vissza.

Útvonal:  kb. 2x11,5 km, itt látható...         
A nem teljesen kezdő göriseknek is ajánljuk, ha tudnak kb. 10-20 km-t normál tempóban gurulni és legalább egy fékezési technikával biztosan megállni. A teljsen kezdők inkább kerékpáros kísérőként nézzék meg az útvonalat.
A túra bármely pontján vissza lehet fordulni, lehet rövidíteni is, illetve a jó tudásúak hosszabb távot, akár az oda-vissza út duplázását is megtehetik.
A túrához sírollerrel, skike-al, nordic blading-el, utcai (nem motoros!) rollerrel, kerékpárral, gördeszkával, stb. is lehet csatlakozni!
A túrához mindenki önként csatlakozik és azt saját felelősségére vállalja be! A szervezők nem vállalnak felelősséget a résztvevők által okozott károkért és az esetlegesen elszenvedett balesetek következményeiért. A KRESZ gyalogosok közlekedésére vonatkozó szabályait be kell tartani! Kiskorú görkoris csakis nagykorú felnőtt közvetlen felügyelete alatt, és védőfelszerelésben, gurulhat velünk!
A túra idejére mindenki igyekezzen a távolságtartási szabályokat lehetőség szerint betartani, esetleg védőfelszerelésként szájmaszkot is lehet hozni!
A nyitott és nyilvános túráink során kép- és/vagy videó-felvételek készülhetnek, amelyeket a dunaguri.hu oldalunk képgalériáiba valamint FB csoportjainkba feltehetünk.
Rossz idő vizes útburkolat esetén nem nem görkorizunk! Védőfelszerelés (sisak, csukló-, könyök-, és térd-védő) és lláthatósági elemek viselése a túrán ajánlott!
A túrán való részvétellel úgy tekintjük, hogy a fenti szabályokat elfogadod!
Ajánlott: A nem teljesen kezdő, a közepes és a haladó görkorcsolyásoknak biztos fékezéstudással és haladó sírollereseknek is.
       

Kedd esti görizés/sírollerezés edzés/gyakorlás!

Az őszi/téli szezonben kedd helyett csütörtök este 6-tól tartjuk a foglalkozást!

Picture

Időpont: csütörtök esténként 6-tól,
Hely: Városliget, ha jó az időjárás! Térképen itt...
Edzést időnként Normafán is tartunk!
Kezdő vagy haladó görkorcsolyásoknak sírollereseknek kínálunk gyakorolási vagy edzési lehetőséget a Városligetben. Ezen a napon a görkorcsolyázás mellett kipróbálható a Ligetben a sírollerezés, a skike és a nordic blading (görkorcsolya + síbot kombináció) is! Síroller felszerelés igénylés céljából kérjük hétfő estig írj e-mailt a cipőméreted és a magasságod megadásával! A nordic blading kipróbálásához gyere görkorival és síbotot adunk a helyszínen.  Görkorcsolyát keddre nem,  csak a csütörtöki napra tudunk kihohzni.
Görkorcsolya védőfelszerelést, láthatósági elemeket, ajánlott hozni! A foglalkozás idejére mindenki igyekezzen a távolságtartási szabályokat lehetőség szerint betartani, esetleg védőfelszerelésként szájmaszkot is lehet hozni! A görkorisokra és a sírolleresekre a KRESZ, gyalogosok számára megfogalmazott, előírásai érvényesek!
Télen, rossz időben, és vizes útburkolaton nem gurulunk!
Gyülekezés helye itt...

Mivel elkészült a Normafán a busz végállomást a libegővel összekötő Jánoshehyi úton a futó-, görkorcsolya-, kerékpár-, és síroller-pálya, ezért itt is edzünk néha, délután 1-2 óra időtartamban.
A görkorcsolya pálya 1,8 km hosszú, lejtőt emelkedőt is tartalmaz, ami kiváló síroller edzésekre is! Itt edz a Vasas sífutó szakosztálya, valamint itt tartja oktatásait Bozsik Anna Sífutó- és Nordic-walking Iskolája is. Ősszel és tavasszal, hűvösebb időkben és hétköznap érdemes ezt a pályát használni, mert ekkor kevésbé forgalmas.
Egy tipikus edzés útvonal így néz ki...
A hely Normafán itt található...

Csütörtök esti városi görkorizás

Heti rendszerességgel kb. 18:00-tól, amíg az útviszonyok megfelelőek!

Picture

Találkozó: Városliget Olof Palme sétány, térképen itt...
Időpont: 18:00


A túra részletes tudnivalói, lehetséges útvonalai, térképpel, megtekinthetőek itt... 
A csütörtök esti görkorcsolya oktatás után szokott összegyűlni az a társaság, amely egy megbeszélt útvonalon a városben görkorizik. Bárki csatlakozhat a görkorcsolya túrához, aki tud egy közepes tempót tartani és legalább egy módszerrel biztosan fékezni. Görkorcsolya védőfelszerelést, láthatósági elemeket, ajánlott hozni! A túrához mindenki önként csatlakozik és azt saját felelősségére vállalja be! A szervezők nem vállalnak felelősséget a résztvevők által okozott károkért és az esetlegesen elszenvedett balesetek következményeiért. A görkorisokra a KRESZ, gyalogosok számára megfogalmazott, előírásai érvényesek! Kiskorú görkoris csakis nagykorú felnőtt közvetlen felügyelete alatt gurulhat velünk!
A túra idejére mindenki igyekezzen a távolságtartási szabályokat lehetőség szerint betartani, esetleg védőfelszerelésként szájmaszkot is lehet hozni!
A nyitott és nyilvános túráink során kép- és/vagy videó-felvételek készülhetnek, amelyeket a dunaguri.hu oldalunk képgalériáiba valamint FB csoportjainkba feltehetünk.
Télen, rossz időben, és vizes útburkolaton nem görkorcsolyázunk!

Sífutás / síelés Normafán és  Donovalyban

Kb. decembertől indul, amint megfelelőek a hóviszonyok!

Picture Időpont: ....
Hely:  Donovaly (SK) vagy Normafa        

Sífutás Normafán
Ha leesik legalább 10-15 cm hó, akkor rendszeresen járunk ki Normafára sífutni. Hétköznap este, néha délután, illetve hétvégén napközben kerülhet erre sor. Itt elsősorban az úgynevezet MHK sífutó kört használjuk, amelynek hossza 3-4,5 km az útvonaltól függően. Kellő hómennyiség esetén a busz végállomásától a kilátóig terjedő síroller utat is használjuk, mert ezen jól lehet skating stílusban sífutni és ki is van világítva éjjel.
Használható még sífutásra a Vasas SC edzőpályája is a Szaniszló réten, amelyen szintén van világítás.  Minden esetben esti időpontban javasoljuk a megfelelő fejlámpa használatát!
Dunaguri tagoknak, a készlet erejéig, kipróbálási célból, ingyen tudunk sífutó felszerelést adni, valamint segítjük a kezdő lépések megtételében.
Bár mi tudunk segíteni a kipróbálásban, de profi sífutás oktatási igény esetén vedd fel a kapcsolatot a Bozsik Sífutó Iskolával itt...

Sífutás / síelés Donovalyban
Általában autókban összetársulva hétvégenként szoktunk kiutazni reggel 7:00-as indulással. Kiérkezünk
kb. 10:00 -körül. Este kb. 5-ig síelünk illetve sífutunk.
Visszaindulás: kb. 17:00-kor és Budapestre érkezünk kb. este 21:00-ig.
Erre a sí programra minden esetben e-mailben kell jelentkezni csütrötök estig!
Dunaguri tagoknak, a készlet erejéig, kipróbálási célból, ingyen tudunk sífutó felszerelést adni. További sí/snowboard-kölcsönzés lehetséges a helyszínen is a Patty-Ski síiskolánál: www.ho.hu - előfoglalás is lehetséges!
Sífutó felszerelést a Bozsik Sífutó Iskolánál is lehet kölcsönözni : www.sifutas.hu
Sífutó útjaink inkább túra jellegűek, így az alaplépéseket a kezdők is megtanulhatják "menet közben". Ennek ellenére javasoljuk, hogy Donovaly-túra előtt, pár alkalommal gyere ki sífutni tanulni a Normafára. Itt tőlünk is eltanulhatsz ezt-azt, de bekapcsolódhatsz a Bozsik Sífutó Iskola tanfolyamaiba is az Anna-réten (ha van hozzá hó).
Nem mindenki sífut ilyenkor. Csapatunk vegyesen tartalmaz síelőket/snowboardosokat is ezeken a túrákon, így ezekre a sportágakra is csatlakozhatsz. Ha síelést vagy snowboardozást tanulnál, akkor oktatót, profi síiskolát is tudunk ajánlani!
Donovaly térképen itt...
Normafa Anna-rét térképen itt...
További tudnivalók a síelésről/sífutásról itt olvashatók...

Korcsolyázás a Városligeti Műjégpályán - kedd/csütörtök!

Legközelebb a novemberi pályanyitástól!

Picture Időpont: általában pályanyitástól kezdünk!
Hely: Városligeti Műjégpálya, Olof Palme sétány Térképen itt...

Keresd a pályán a dunaguri.hu  pólós korisokat! :)
Társaságunk a novemberi pályanyitástól február végéig kijár rendszeresen korcsolyázni a Műjégre általában a keddi és csütörtöki napokon. Szoktunk itt hosszú távokat körözni, kígyózni, fogócskázni, koszorúzni és a Dunaguri csapattagokkal "bandázni", ismerkedni. :)
Érdeklődhetsz még a FB csoportjainkban vagy  e-mailben, ha csatlakoznál hozzánk!
A korcsolyapálya elérhetősége itt...
Tovább tudnivalók jégkorizásról itt olvashatók...

"Kezdd a Dunagurit a Ligetben csütörtökönként! "

Legközelebb 2021 tavaszától!  Addig síroller edzést tartunk e.6-tól!

Ingyenes görkorcsolya oktatás kezdőknek akár 0-kmeseknek  is! 

Picture Helyszín: Olof Palme Sétány jágpálya felöli vége, térképen itt...
Időpont:
este 6:00 -tól
Részvétel: ingyenes kipróbálás, nyitott bárki számára, de regisztrálni, hírlevélre feliratkozni nem árt, itt: dunaguri@gmail.com.

Görkorcsolya tanulás tematikája: fékezés, kanyarodás, lejtőzés, járdázás, akadályokon való átgurulás görkorcsolyával, hogy bátrabban belevágj egy hosszabb görkori túrába, ezért inkább itt próbálkozz először a görkorcsolyázással! Tanuld meg a hosszabb távokon is bírható helyes hajtást, a fékezést görkorival és az akadályokon való átgurulást változatos terepen. Tapasztalt görisek, Dunaguri túrázók, görkorcsolya oktatók és versenyzők adják át itt tapasztalataikat és segítenek Neked a biztonságos görkorcsolyázás elsajátításában...

Ha nagyon félős vagy, akkor segít András, a türelem specialista görkori oktatónk! A haladóknak Gyari vagy a 0 km-es kezdőknek DZ mutat hasznos görkorcsolya technikákat, trükköket vagy éppen azt, hogy miként kell görivel elindulni és megállni. A Freestyle-slalom görkori versenyzők, Anna, Sanyi vagy Zoli, ha kint vannak, görkorcsolya trükköket és figurákat mutatnak be a felállított bójasoron. Ha csatlakoznál hozzájuk, akkor itt találod foglalkozásaikat.
Az oktatásokat követően, kb. este 19:00-tól, egy hosszabb-rövidebb városi görkorizást is tartunk, a görkorcsolya trükkök begyakorlásaként, az Andrássy út, a belváros és a rakpartok jól görkorizható útvonalain. Egy rövidebb szakaszra a kezdőket is elvisszük, majd 1-2 km megtétele után visszagurunk felvezetéssel a Ligetbe.

A görkorcsolya oktatás és tanulás ingyenes, de, ha tetszik amit csinálunk, jónak tartod hogy támogass minket, akkor csatlakozz tagjainkhoz a tagsági díj vagy tetszőleges támogatás befizetésével. Számla adatainkat a Kapcsolatok menüpont alatt megtalálod.  Ezzel a Dunaguri Társaság céljainak elérését segíted, emelni tudjuk a programjaink színvonalát és megakadályozhatod, hogy elhaljon ez a jó kis göris kezdeményezés, amely már több mint 15 éve működik.

Görkoris védőfelszerelést és sisakot légyszi hozzatok és vegyétek is fel! Szeptembertől láthatósági elemeket is viseljetek (villogók, fejlámpák, világító kerekek, fényvisszaverő elemek)! Az oktatás idejére mindenki igyekezzen a távolságtartási szabályokat lehetőség szerint betartani, esetleg védőfelszerelésként szájmaszkot is lehet hozni!!
A programokon való együtt gurulás mindenkinek saját felelősségére történik! A szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak a velünk önként együtt gurulók testi épségéért, vagy egyéb kérokért, főleg akkor nem, ha nem viselnek görkorcsolya védőfelszerelést és láthatósági elemeket! Kiskorú csakis naygkorú hozzátartozó közvetlen felügyelete mellett vehet részt a foglakozásainkon! A görkorisokra is érvényesek a KRESZ (gyalogosok vagyunk!) előírásai!!!
Vizes útburkolat esetén nem oktatunk, nem gurulunk!

Gyimesi László kezdő görkoris története megnézhető itt...

A DIGI Sport Reggeli Start műsorának rólunk készült videója megnézhető itt...

Fazekas Zoltán (zFazek) helyszíni görkori-oktatás videóját lásd itt...

2018-as oktatási szezonunk képeit lásd itt...

2013. májusi görkorcsolya oktatás képriportját lásd itt...

2012-es görkori oktatásunk képgalériáját lásd itt...

Görkorcsolya oktatásunkról további részleteket itt olvashatsz...

További kérdések, regisztráció vagy kapcsolat: dunaguri@gmail.com.

Evezés a Duna-kanyarban

Legközelebb 2021 tavaszától!

Picture
Találkozó: _
Indulás: _
Hely:
_
Jelentkezés:
e-mailben a csónakfoglalás miatt!
Táv: kb._ km. A pontos evezős útvonal a csapat, a vízállás, és az időjárás függvénye!
Ajánlott: kezdő és tapasztalt evezősöknek, egyes vagy kettes kajakkal. Kezdő kajakosoknak egy kis gyorstalpaló lapátkezelést is szoktunk tartani!
Erre az evezős programra minden esetben e-mailben kell jelentkezni szerda estig a csónakfoglalás miatt!
A foglalásban kérném megjelölni a csónak típusát (-1 v. 2 személyes kajak), gyerek esetében az életkort (12 év alatti számít gyereknek) és kajakok esetében a normáltól eltérő testalkatot (nagyobb derékbőséget, extrém magasságot) és súlyt (70-80 kg. felett). Kenufoglalás esetén min. egy embernek kell legyen kenuzási(kormányosi) tapasztalata.
A vízállástól függően a szokásos túra-útvonalunk: _
FONTOS!!! A túrát mindenki saját felelősségére vállalja be! Kezdő evezősök most ne jelentkezzenek!
A csónakkölcsönzés a helyszínen lesz, de előre kell e-mailt küldeni címünkre , a csónakok foglalása miatt, amely 2000 Ft/fő/nap és a helyszínen a csónak-kölcsönzőben fizetendő.
A túra idejére mindenki igyekezzen a távolságtartási szabályokat lehetőség szerint betartani!
A csónakkölcsönző helye _
Egy jellemző túraútvonalunk _
A vízi közlekedés szabályait olvasd el itt...
A fentiekből az általunk készített rövidebb kivonatot olvashatod itt...
További tudnivaló a vízitúráinkról itt olvasható...

V. Velencemaraton görkorcsolya és síroller-verseny

Görkori és síroller verseny legközelebb a 2021-es szezonban !

Picture
Jelentkezési határidő: 10.14 szerda estig az e-mail-címünkre !
Hely: Velencei tó, déli part
Találkozó: 08:00-tól  a Velence állomás alatti P+R parkolóban itt...
A részletes versenykiírás itt olvasható...   

Előnevezni a versenyekre a dunaguri@gmail.com emailcímen lehet. 
A nevezéshez a következő adatokra van szükségünk (amelyeket bizalmasan kezelünk) : név, lakhely(település elég), születési év (a korcsoportba sorolás végett), a vállalt táv és a gurulós szerkezet típusa..
A részletes versenykiírás itt olvasható...
A versenyútvonala itt látható...     
Dunaguri CT csapatként alkalmanként részt veszünk más görkorcsolya/síroller versenyeken is. Amint van infónk közelgő görkorcsolya versenyről ide is kiírjuk a részleteket. Nevezni Dunaguri CT csapattagként lehet egy nekünk küldött emailben, amelyben a Nevet, a születési időt és a lakhelyet (csak a települést) kell megjelölni. Ezen adatok ismeretében csoportosan nevezünk a görkori versenyre, sokszor kedvezőbb feltételekkel mint a helyszínen egyénileg nevezve (Előnevezésben 1500 Ft, a helszínen 2000 Ft). A görkorcsolya versenyzéshez csapatpólót és némi "ellátmányt" is biztosítunk nálunk induló tagjainkak. Szükség esetén görkorcsolya  védőfelszerelést és sisakot is tudunk biztosítani! További tudnivalók a versenyekről  itt olvashatók..."; } }